Nagellak Stash

Ik krijg altijd veel vragen over mijn nagellak. Welke nagellak ik allemaal heb en hoeveel het er nou eigenlijk zijn.

Daarom het in een tabje erbij gemaakt op mijn blog genaamd Nagellak Stash.

Als je naar deze pagina gaat zie je een foto van mijn nagellak stash en daar onder een lijst met mijn gehele collectie. Als je op de naam van de lak klikt opent er een nieuw scherm met een swatch van de lak. Voor mij super handig om terug te kijken wat ik nu allemaal in mijn Helmer (lees: ikea kast) heb zitten en voor jullie handig als je wilt weten hoe een lak eruit zie voordat je hem koopt.

Helaas is de pagina nog niet helemaal up to date. Ik dacht dit eventjes in 1 dagje te maken maar dat is helaas niet te doen.  Ik moet namelijk elke lak nog swatchen en heb nu ongeveer 340 lakken in mijn collectie. Er staan nu ongeveer 59 lakken online en wekelijks zullen hier lakken bij komen.

Mocht je een lak in je hoofd hebben die je echt even wilt zien, laat mij dit dan eventjes weten!! Misschien heb ik hem in mijn collectie en kan ik hem dan even voor je swatchen en online zetten.

Liefs Nathalie

Advertenties

4 thoughts on “Nagellak Stash

  1. Ehm, Nathalie? Het lijkt NOG méér dan dat je op Instagram plaatste laatst. Wauw, het is gewoon echt amazing! Hier en daar nog wat lege plekjes, maar volgens mij is dit al snel nog voller bij je, haha! Echt tof om het te zien & doe rustig aan met de swatches, iedereen zal het wel snappen, aangezien er ontzettend veel zijn! Liefs, Gerrianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s