New Girl: season 2


Sommige kennen New Girl wel, een serie over het onhandige meisje Jess die bij 3 mannen in huis komt nadat haar relatie is verbroken. Begin dit jaar werd het uitgezonden op RTL5 maar werd het na een aantal afleveringen gestopt vanwege lagekijkcijfer. HOE dat kan weet ik niet want ik vind de serie HELEMAAL geweldig. Op 25 september is in amerika het tweede seizoen gestart en heb ik via internet de afleveringen bekeken. Ik vind haar HI-LA-RISCH en heb dus met veel plezier gekeken.

De sukkelige maar schattige Jess (gespeeld door Zooey Deschanel) is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: bartender Nick (Jake Johnson), fitnesstrainer Coach (Damon Wayans Jr.) en vrouwenversierder Schmidt (Max Greenfield). Ze overtuigt hen haar te accepteren door te vertellen dat ze bevriend is met modellen. In de eerste afleveringen probeert het drietal haar weer op de been te krijgen.

In de tweede aflevering heeft Coach de serie verlaten. Na de opnames van de pilot werd bekend dat een tweede seizoen van Wayans’ serie Happy Endings zou volgen, waardoor hij onverwacht niet meer beschikbaar was voor zijn rol in New Girl. In plaats daarvan werd het personage Winston Bishop (Lamorne Morris) geïntroduceerd. Volgens het verhaal komt Winston terug uit Letland, waar hij professioneel basketbal speelde. Hij onderverhuurde zijn kamer aan Coach.

Hieronder de promo van seizoen 1, 2 en een preview van de eerste aflevering van seizoen 2:

 Promo seizoen 1

 Promo seizoen 2

 Preview aflevering 1 – seizoen 2

Zelf kijk ik alle buitenlandse series op Watchseries.eu. Ook is New Girl daar te vinden (de nieuwe afleveringen staan er meestal na een week op).

Ken je New Girl? Wat vind je ervan?

Fijne dag!
xxx Nathalie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s